Zakariya Bosmans

Mental Coach | Spiritueel Coach | Auteur

Hoi en welkom op mijn pagina!

Geboren in Susteren (1975), opgegroeid in Sittard en geleefd op verschillende plekken in Nederland en in het buitenland.

Met ruim 10 jaar ervaring als teamleider in het bedrijfsleven en 13 jaar als docent islamologie en Arabisch weet ik mijn collega’s en studenten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en hen te voorzien van voldoende basiskennis voor de juiste persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Als vertaler en auteur sinds 2016 heb ik diverse boeken gepubliceerd over essentiële onderwerpen die normaliter bestudeerd worden in het islamitische curriculum inzake de opleiding van een student van kennis. Een van de onderwerpen die ik graag benoem in mijn werken gaat o.a. over zelfontwikkeling.

Het coachen van mijn medemens – of het nu met iemands baan te maken heeft of op persoonlijk vlak of met iemand die een spirituele dip ervaart – is mijn tweede natuur en gaat als een verweven rode draad door mijn leven. Met aanvullende studies over Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Mental Coaching verwerf ik de nodige inzichten over de drijfveren en motivaties van ons handelen. Ik ga met veel plezier aan de slag met je zintuigen, gedachten en gevoelens met als doel je meer bewust te maken van jezelf en je mooie (verborgen) kwaliteiten. Door deze bewustwording leer je jouw gedrag bij te stellen, om zo betere (werk)relaties aan te gaan en te onderhouden.

Kijk gerust eens rond op mijn website en als ik je ergens mee van dienst kan zijn, dan verneem ik dat graag van je.

Tot snel en vriendelijke groet.

Zakariya

___________________________________

Contact

Zakariya Bosmans

Via mail naar: bosmans75@live.nl

Via WhatsApp: +31 621369333

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: